این دوره برای چه کسانی مناسب است؟
ارزشگذاری فرآیندی مهم در تعیین ارزش یک شرکت یا داراییهای آن است و پرورش اشخاص خبره در این حوزه مستلزم دانش خاص است.
با توجه به لزوم بکارگیری استاندارد حسابداری شماره 42، اندازهگیری ارزشمنصفانه و ضرورت افشای تغییرات در ارزشمنصفانه داراییها و بدهیهای شرکت در یادداشتهای صورتهای مالی و همچنین دستورالعمل حاکمیت شرکتی جدید بورس مبنی بر تعیین ارزشمنصفانه معاملات انجام شده با اشخاص وابسته، پرورش کارشناسان داخلی برای شرکتها با تخصص ارزشگذاری از ابتدای سال 1402 بیش از پیش ضروری مینماید.
مدت | 168 ساعت |
پیشنیاز | داشتن مدرک کارشناسی حسابداری و حداقل 2 سال سابقه کار |
مدرک | انجمن حسابداران خبره ایران و دانشگاه صنعت نفت |
نحوه پرداخت |
نقد: در صورت پرداخت نقدی، مبلغ 8،000،000 ریال تخفیف خواهید داشت. اقساط: مبلغ 56,000,000 ریال بابت پیش پرداخت و الباقی در 2 فقره چک در فواصل 3 ماهه (به صورت مساوی) توضیحات: چک صیادی (بنفش)، در وجه: مرکز آموزش حسابداران خبره، به شناسه ملی: 10100618405 |
دروس دوره حضوری عالی پرورش کارشناس خبره ارزشگذاری
Course |
استانداردهای ارزشگذاری |
ارزشگذاری داراییهای نامشهود، املاک، ماشینآلات و تجهیزات |
ارزشگذاری ابزارهای مالی (سهام) |
تجزیه و تحلیل صورتهای مالی، ارزشگذاری و گزارشگری مالی |
تحلیل اقتصادی ایران و چشمانداز آتی |
تجزیه تحلیل ریسک شرکتی |
گزارشگری ارزشگذاری (الزامات، دستورالعملها و مقررات) |
اصول و فنون مذاکره |
سرفصل دروس
1. استانداردهای ارزشگذاری / 12 ساعت
2. ارزشگذاری داراییهای نامشهود، املاک، ماشینآلات و تجهیزات / 24 ساعت
3. ارزشگذاری ابزارهای مالی / 24 ساعت
4. تجزیه و تحلیل صورتهای مالی، ارزشگذاری و گزارشگری مالی / 40 ساعت
5. تحلیل اقتصادی ایران و چشمانداز آتی / 20 ساعت
6. تجزیه تحلیل ریسک شرکتی / 20 ساعت
7. گزارشگری ارزشگذاری - الزامات، دستورالعملها و مقررات / 20 ساعت
8. اصول و فنون مذاکره / 8 ساعت
2. ارزشگذاری داراییهای نامشهود، املاک، ماشینآلات و تجهیزات / 24 ساعت
3. ارزشگذاری ابزارهای مالی / 24 ساعت
4. تجزیه و تحلیل صورتهای مالی، ارزشگذاری و گزارشگری مالی / 40 ساعت
5. تحلیل اقتصادی ایران و چشمانداز آتی / 20 ساعت
6. تجزیه تحلیل ریسک شرکتی / 20 ساعت
7. گزارشگری ارزشگذاری - الزامات، دستورالعملها و مقررات / 20 ساعت
8. اصول و فنون مذاکره / 8 ساعت
ادامه مطلب