تلفن: 88 94 08 47-50
آدرس مرکز تهران: خیابان استاد نجات الهی جنوبی، بین سپند و شاداب، کوچه نوید، پلاک 23
ثبت‌نام
در رویداد
کلیک کنید
جهت اطلاع از رویدادهای حسابداران خبره کلیک کنید.
اطلاعات بیشتر
این دوره برای چه کسانی مناسب است؟

این دوره تلاشی است جهت آشنایی شما با حسابداری بهای تمام شده کالاها و خدمات. به این منظور در ابتدا شما با ساختار بهای تمام شده که متشکل از سه جز اصلی بوده آشنا شده و روش‌های مختلف هزینه‌یابی در ادامه مورد بررسی قرار می‌گیرد. همچنین تسهیم هزینه‌های سربار نیز بخشی از سرفصل دوره است که پرداختن به آن نیز جهت آشنایی با سیستم بهای تمام شده ضروری به نظر می‌رسد.


مدت 30 ساعت
پیش‌نیاز داشتن مدرک کارشناسی حسابداری یا رشته های مرتبط و حداقل 1 سال سابقه کار
مدرک از طرف انجمن حسابداران خبره ایران و دانشگاه صنعت نفت صادر می‌شود. مدرک این دوره را می‌توانید به صورت الکترونیکی از قسمت «پروفایل دانش‌پذیر» دریافت نمایید و در صورت نیاز به دریافت فیزیکی مدرک، در پروفایل خود ثبت‌ درخواست نمایید.
نحوه پرداخت

پرداخت به صورت نقدی


سرفصل دروس
1. دوره آنلاین حسابداری بهای تمام شده - سطح اول / 30 ساعت
اهداف و تعاریف حسابداری صنعتی و مقایسه آن با حسابداری مالی، مفهوم هزینه - اصطلاحات و انواع طبقه‌بندی هزینه از دیدگاه‌های گوناگون و گرایش هزینه‌ها، روش‌های برآورد هزینه و تعیین رفتار هزینه با تاکید بر دامنه مربوط، تعریف - توصیف - گردش و ثبت‌های مرتبط با: حسابداری مواد اولیه - حسابداری دستمزد مستقیم و حسابداری سربار ساخت، صورت سود و زیان در مؤسسات بازرگانی و تولیدی، روش‌های هزینه‌یابی: هزینه‌یابی سفارش کار و هزینه‌یابی مرحله‌ای، سیستم‌های هزینه‌یابی: هزینه‌یابی واقعی- هزینه‌یابی نرمال و هزینه‌یابی استاندارد، روش‌های مرسوم و متداول تخصیص هزینه‌های سربار ساخت: روش مستقیم - روش یکطرفه و روش متقابل
ادامه مطلب




Copyright 2021 PACT Edu. All rights reserved.
در خبرنامه پیامکی حسابداران خبره عضو شوید تا:
از همایش‌های رایگان حسابداران خبره مطلع ‎شوید.
فرصت‌های شغلی حسابداری برای شما ارسال شود.
در جریان کلاس‌های جدید و تخفیفات دوره‌ها قرار گیرید.
هر زمان که بخواهید می‌توانید عضویت خود را لغو کنید.
نام
نام خانوادگی
تلفن
ایمیل
تاریخ تولد
اطلاعات شما با موفقیت ثبت شد.
از اینکه در خبرنامه پیامکی حسابداران خبره عضو شدید سپاسگزاریم.